Cégünk
Ellenőrzés
Kapcsolat
Gy.I.K.
Regisztráció
 
 
       » Adatvédelmi Nyilatkozat

A Site Monitor website-on a szolgáltatások igybevételéhez szükséges bizonyos személyes adatok megadása (név, e-mail cím). Az így birtokunkba jutott adatokat harmadik fél számára a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között ki nem adjuk.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

* Hozzánk kerülő egyéni adatot, amelyet annak tulajdonosa nem szádékosan közöl, nem őrizzük meg, és nem adunk tovább.

* A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.

* Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.

* A birtokunkba került magántermészetű adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.

* Website-unk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generált információkat: látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram - ám ezen adatokat kizárólag honlapunkkal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel. Az adatokat a feldolgozás után megsemmisítjük. Oldalaink linkeket tartalmaznak más weblapokra is. Az üzemeltető azonban nem felelős más website-ok eljárásmódjáért, illetve azok tartalmáért.

      Ha önnek kérdése lenne kérem lépjen kapcsolatba velünk admin@servermonitor.hu.

 
 
  E-mail
  Jelszó
  Elfelejtett jelszó | Regisztráció  
Regisztráció
Főoldal
Ellenőrzés
Prémium Csomagok
Szervizek Összehasonlítása
Tesztelők
Monitor Link
Minta Jelentések
Tesztelheti közvetlenül az ön Honlapjának elérését. Írja be az ön domainnevét az alábbi mezőbe, majd klikkeljen az "Indít" nyomógombra.
Ha ön használója ingyenes site monitor szervizünknek, kérjük helyezze el linkünket az ön web site -án.
 
Ha ön komolyabb ellenőrzést szeretne, például 2, vagy 5 percenkénti ellenőrzést, egyedi port monitorozását, vagy sms riasztást(később), tekintse meg ajánlatunkat Kiemelt Monitor Szervizek start már havi 500 Ft -tól. Hasonlítsa össze a monitor szerviz ajánlatainkat.

Ha önnek kérdése, vagy észrevétele van a szervizekkel kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk, vagy írjon a admin@servermonitor.hu címre.
Főoldal | Cégünk | Ellenőrzés | Támogatás | Szabályzat | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Kapcsolat
© 2002-2006 MEGA-GOLD HOSTING